www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Deelnemerslijst Ypres Historic Rally bekend
18.06.2013 - 19:42, jdh

Vandaag werden de deelnemerslijsten voor de Ypres Historic Rally bekend gemaakt. In tegenstelling tot de Geko Ypres Rally zijn vandaag wel al alle startnummers gepubliceerd. De 21ste Ypres Historic Rally powered by ConXion ziet er alvast veelbelovend uit. De FIA-wedstrijd kan voor het eerst rekenen op de deelname van Patrick Snijers, die het met een BMA-Porsche opneemt tegen de Escorts van oa. Lietaer, Droogmans, Vanwijnsberghe en Stouf. De Italianen Pedro en Brazzoli en de Fransman Canavese zorgen met hun Lancia's 037 voor wat extra nostalgie. Voor de FIA-wedstrijd zijn 38 wagens ingeschreven.

Daarna volgen nog 61 deelnemers aan de nationale wedstrijd, aangevoerd voor Bernard Munster. De Porschist won vorig jaar het FIA-luik en mag het nu opnemen tegen oa. Janssens, Decock, Delplace, Debyser, Bruneel, Vermeulen, Cornelis,...

De Historic-wedstrijd start vrijdagavond omstreeks 18u in Boezinge met de plaatselijke proef die enkel voor de Historics voorzien is. Samen met KP Mesen, Langemark en een tweede doortocht in Boezinge rijden zowel het FIA- als het nationale veld vier proeven op vrijdagavond. Zaterdagmiddag volgen de Historics na de EK-rally met een totaal van 12 proeven voor de FIA-deelnemers. De nationale wedstrijd laat de tweede doortocht op KP Kemmelberg liggen en sluit af met Westouter.

  Deelnemerslijst FIA
  Deelnemerslijst Nationaal
  Timing

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws