www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Ypres Preview: KB Racing met drie wagens aan de start
20.06.2013 - 20:25, persbericht

Het team van KBRacing maakt zich na enkele jaren afwezigheid op om voltallig aanwezig te zijn in Boezinge.

Vooreerst hebben we Frank "Boothuis" Baert die afgelopen winter de Manta een volwaardige 400-look aangemeten heeft. Na de TAC werden enkele onregelmatigheden vastgesteld onder de motorkap en werd beslist een complete rebuild uit te voeren van de 400-blok. Momenteel is men druk bezig om deze motor af te werken zodat de wagen in topvorm aan de start kan verschijnen. Voor Frank wordt dit amper de 2de wedstrijd van het jaar, maar de jarenlange ervaring zal dit gebrek compenseren. Co-piloot van dienst is Bjorn Pattyn.

Ook aanwezig in Ypres is Sam met de "Perfect-Talent" beetle. Na een succesvolle eerste deelname vorig jaar met de Vymetal-Ascona zal dit jaar de Beetle voor het eerst de Ieperse wegen verkennen. Ook hier is men volop bezig de laatste aanpassingen door te voeren, nadat afgelopen winter een volledig nieuwe beetle opgebouwd werd. Motor en ophanging krijgen de laatste aanpassingen zodat de strijd kan aangevat worden. Voor de gelegendheid wordt Sam genavigeerd door Yannick Breyne, die hiermee zijn 29ste opeenvolgende Ypres-Rally zal aanvangen.

Als laatste neemt ook Tobi "Kaze" Vandenberghe de start met de vertrouwde Kadett. Na een moeillijke seizoensstart heeft de wagen intussen bewezen betrouwbaar & snel te zijn met de nieuwe KB krachtbron. Getuige hiervan zijn de 2 podia in ORC & Wervik. Het wordt een eerste deelname voor deze Ieper-rookie, maar hopelijk hebben de vele jaren als toeschouwer geleerd hoe het moet. De vaste co-piloot Bert Feys neemt wederom het rechterzitje voor zijn rekening.

Tot slot geven we nog even de startnummers mee:
Tobi & Bert : 315
Frank & Bjorn : 327
Sam & Yannick : 338

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws