www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Ypres Preview: Jackie Vanhove met gloednieuwe Ascona A
24.06.2013 - 20:06, persbericht

Wie Boezinge zegt, zegt Jackie Vanhove. De gekende carrosseriebouwer is al verschillende jaren een trouwe deelnemer aan de Ypres Historic Rally.

Jackie: “Ik sta opnieuw te popelen om aan de start te komen van mijn thuisrally. Sinds vorig jaar passeert de proef van Boezinge zelfs voor mijn deur! En het geeft toch een speciaal gevoel om te koersen in mijn eigen straat.” Jackie schenkt opnieuw zijn vertrouwen aan Stephen Vankemmel en het voltallige SMS-team en komt aan de start met de SMS-002, Opel Ascona A. En deze wagen is overigens “Brand new”! Hij werd volledig gedemonteerd en heropgebouwd door de SMS-Crew, onder leiding van Hendrik Logie. De SMS-002 voert de kleuren van volgende partners: Cuckoomobile, GSI Informatix, Komplot, Bruno’s Wijnboetiek en Becatrans. Voor de nota’s kan Jackie terug rekenen op een brok ervaring, want niemand minder dan Isidoor Smets, met zijn algemene nationale titel in het Historic Rally Kampioenschap 2009, zal de Boezingnaar navigeren!

Isidoor: “Als vaste co van Tuur Vanden Abeele is Ieper de enige rally die we niet samen rijden. Ik was dus nog beschikbaar voor Ieper en aangezien ik zowel Jackie als het SMS-team goed ken, was de beslissing snel genomen! Daarbij was ik natuurlijk ook Jackie’s prestatie van vorig jaar, 11de plaats algemeen, niet vergeten!”

Het team Jackie Vanhove – Isidoor Smets start als 29ste in het Nationale gedeelte van de wedstrijd met de ambitie om minimaal even goed te doen als vorig jaar, maar om zeker en vast zaterdagavond aan de finish te staan! Natuurlijk laten we ons hierbij ook de kans niet ontgaan om Jackie nog eens uitdrukkelijk te bedanken, want Jackie’s carrosserie wordt naar jaarlijkse traditie terug omgebouwd tot SMS-café, dé “Place to be” middenin de servicezone, gelegen in het centrum van Boezinge! De deuren van het SMS-Café openen op woensdagavond voor de shakedown en blijven gedurende de ganse wedstrijd geöpend zodat iedere Historic-liefhebber er zijn hartje kan ophalen!

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws