www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Haspengouw: Top-10 en podium in groep N voor Yves Bruneel
10.03.2011 - 13:00, persbericht

De eerste wedstrijd van het BFO-Belgisch Rallykampioenschap nl. de Rally van Haspengouw is zeer goed verlopen voor het Fixion-team Bruneel Yves - Goethals Kristof. Het team werd er 10de algemeen en 3de in de standaardklasse.

Yves: "De Subaru STR009 is een schitterende rallybolide. Na onze test en sortie in de Condroz 2010 met deze wagen, was het vooral de bedoeling om deze wagen heelhuids aan de eindstreep te brengen in de Haspengouw. Zonder testen vooraf, de glibberige wegen en de zware concurrentie besloten we om het heel verstandig aan boord te leggen en tegen onze aard in, niet naar tijden te zien. Dit resulteerde in vrij onregelmatige tijden maar met twee uitschieters nl. de 5de en 6de tijd algemeen op het onverhard van Zepperen. We waren dan ook super tevreden na de wedstrijd en bij het zien van het resultaat. Op nu naar Tielt waar we hopen mee te strijden voor de overwinning in groep N. Hierbij wil ik terug iedereen bedanken die ons helpt en steunt om tot zoín resultaten te komen."

Kristof: "De aanloop naar de Haspengouw was hectisch maar leuk. Fixion draait op volle toeren en levert rallymateriaal over gans het land. Prioriteit is om alles op tijd te kunnen leveren bij de teams. De tijd voor de voorbereiding op de rally zelf moeten we dan ook 100% benutten om met goede notaís aan de start te verschijnen. Het geeft mij dan ook een enorme voldoening als dit alles achteraf beloond wordt met een goed resultaat. Op naar de TAC Rally waar ik Yves zeker niet zal moeten motiveren, maar hem vooral via de ideale lijn naar een zo goed mogelijk resultaat zal leiden."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws