www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Voorbeschouwing Short Rally van Kasterlee
21.08.2013 - 20:37, jdh - foto bonte

De Short Rally van Kasterlee is bijna onlosmakelijk verbonden met het Nederlandse Paradigit-team. Lancer-rijders Piet Van Hoof, diens neef Sander, Arjen de Koning en Hein Jonkers zijn maar enkele Nederlanders die van de partij zullen zijn in Kasterlee. De Belgische tegenstand lijkt iets minder sterk bezet dan voorgaand jaren, met oa. Kaspers, (Impreza WRC S9), Heyrick (Impreza) en Dekens (Impreza) in een Subaru en BMW's voor Boulat, Vleminckx, Hoorne, Merlevede,... Bijna 30 van de ongeveer 80 deelnemers komen uit de Historic-categorie, waarin oa. Monnens (Ascona), Tytgat (Manta) en Vandenberghe (Kadett) tot de favorieten behoren. (genummerde deelnemerslijst)

Timing & Parcours
De KP's Retiesheike en De Hese bleven gelijk aan de vorige editie. De start wordt omstreeks 9u gegeven voor een totaal van vier wedstrijdronden, de finish is voorzien rond 17u.

Rallycentrum
Het gezellige wedstrijdcentrum met servicezone bevinden zich nog steeds in Hoeven te Kasterlee, maar verschuift en ligt nu tussen de twee KP's in (Straaleindsvelden 28 Ė Kasterlee).

Website organisatie: www.titanic.be
Live resultaten via www.rallyuitslagen.be

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws