www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Omloop Preview: Didier Spillebeen kijkt uit naar thuisrally
05.09.2013 - 18:30, persbericht

Komend weekend wordt in Roeselare de Omloop Van Vlaanderen gereden. De zesde manche van het BFO Belgian Rally Championship is voor Didier Spillebeen en corijder Jurgen Pauwels het enige nationale optreden van het seizoen. Bovendien wordt deze wedstrijd in de achtertuin van beide heren verreden, wat de beleving intenser maakt.

"Dit is de rally waar ik jaarlijks het meest naar uitkijk," opent Didier Spillebeen die bescheiden blijft over de ambities. "We rijden in dezelfde klasse als de krachtigere M3's en ook het merendeel van het startveld beschikt over beduidend meer PK's dan wij. Toch zal ik mij vrijdagavond eens goed schrap zetten om het mooie startnummer 43 dat we van de organisatie kregen te verdedigen, zodat we ook zaterdag ons supporters kunnen plezieren met een gunstige startpositie. Op zaterdag trekken we dan voluit de kaart van het spektakel. Dit voor ons persoonlijke genot, maar zeker ook voor de geweldige respons van het publiek die we bij onze doortochten krijgen. Voorlopig is het nog koffiedik kijken naar de weersverwachtingen, maar een klein regenbuitje kan dat spektakelgehalte alleen ten goede komen. Ons hoofddoel blijft evenwel aankomen! Aan de BMW 327i E30 zal het niet liggen, want die staat weer helemaal op punt voor vertrek."

Het Blue Racing Team wordt komend weekend even omgetoverd tot het Power & Passion Team. Als regionaal team worden we van nabij gevolgd door Radio IRO (de officiŽle rallyradio) die regelmatig verslag zullen uitbrengen over het verloop van onze wedstrijd. U kan Radio IRO beluisteren via 96.7 FM (Rallycentrum Roeselare), 107.6 FM (Izegem), 107.5 FM (Torhout) en 105.0 FM (Westhoek) of via livestream.

Didier en Jurgen willen ook nog hun sponsors bedanken die dit allemaal mogelijk maken en in het bijzonder Carrosserie Muylle, tevens de hoofdsponsor van dit event, voor de extra steun.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws