www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Kris Princen met Subaru Impreza WRC S9 in East Belgian Rally
20.09.2013 - 20:36, persbericht

Het is ondertussen al van de Rallye de Wallonie geleden dat we Kris Princen nog aan het werk gezien hebben in het BFO-BRC. Maar daar komt volgende week verandering in: Kris zal aan de start staan van de East Belgian Rally met een Subaru Impreza WRC S9. Het betreft de auto van Peter Kaspers.

<>"We werkten al een hele tijd achter de schermen aan dit project en ik ben blij te kunnen zeggen dat het nu zeker is dat we aan de start van de East Belgian Rally zullen staan. Bovendien vind ik de Subaru één van de mooiste WRC's die er gebouwd is. Ik ben dan ook zeer gemotiveerd om deze nieuwe uitdaging tot een goed einde te brengen", aldus Kris.

Kris zal voor de gelegenheid genavigeerd worden door Peter Kaspers himself. Het is geweten dat Peter regelmatig wisselt tussen de piloot- en de co-pilootstoel en volgende week zal hij voor het eerst de nota's lezen voor Kris. "Het is voor mij een enorme uitdaging om dit te doen. Ik heb alle vertrouwen in Kris en de Subaru. Bovendien geldt het parcours van de East Belgian als één van de mooiste in België." Bovendien zal Peter kunnen rekenen op de tips van Patrick Segers die zich wegens drukke beroepsbezigheden niet kon vrijmaken voor deze rally.

De assistentie zal verzorgd worden door het vaste team van Kris onder leiding van Eddy Spelmans, die voor de gelegenheid zal samenwerken met Lionel Hansen, in een vorig leven nog de ingenieur van Kris ten tijde van de Clio Super 1600...

Afspraak dus op zaterdag 28 september in Saint Vith !!

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws