www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Reeds meer dan 100 inschrijvingen voor 6u van Kortrijk
02.10.2013 - 18:15, persbericht

Amper een dag na het openen van de inschrijvingen, liepen al meer dan honderd inschrijvingen binnen voor de 6 uren van Kortrijk. Daarmee wordt het wilde enthousiasme van de afgelopen weken bevestigd. De Rally van Kortrijk vindt plaats op 23 en 24 november.

De 6 uren van Kortrijk werd het laatst georganiseerd in 1987. Dat die legendarische autorally een kwarteeuw later terug georganiseerd wordt, wekt dan ook veel interesse. "Luttele minuten na het openen van de inschrijvingen kwamen de eerste documenten al toe. Tegen de middag stond de teller al op zestig deelnemers en ís avonds werd de kaap van de honderd overschreden. Veel details willen we nog niet meegeven maar enkele grote attracties kondigen zich al aan. Onder meer het inschrijvingsformulier van de zevenvoudige Belgische kampioen Patrick Snijers gleed al door onze vingers.", luidt het bij Autostal Groeninghe.

De organisatie roept geÔnteresseerde rallyteams op om niet lang meer te wachten om zich in te schrijven, want er worden maximaal 130 teams toegelaten. Alleen de teams die op voorhand zijn ingeschreven en het inschrijvingsrecht op tijd hebben overgeschreven worden aanvaard. Wanneer meer dan 130 wagens zijn ingeschreven, wordt een reservelijst aangelegd. De organisatie schotelt de teams een parcours voor van 81 wedstrijdkilometers, verdeeld over vier klassementsproeven die drie keer moeten afgewerkt worden. De komende weken volgt meer informatie.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws