www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

TBR Preview: Blue Racing wil het spektakel verzorgen
09.10.2013 - 18:18, persbericht - foto boutte

Amper een maand na de Omloop Van Vlaanderen is het Blue Racing / Carrosserie Muylle Rallyteam komend weekend opnieuw te gast in Roeselare voor de TBR Rally. Meteen ook de tweede thuiswedstrijd van het team dat ditmaal met drie wagens uitpakt.

Didier Spillebeen pakt net als tijdens de Omloop Van Vlaanderen uit met de BMW E30 327i en krijgt voor de gelegenheid Kristof Martens,de webmaster van www.flyingfinish.eu, naast zich. Het is echter niet de eerste samenwerking tussen beide Izegemnaren, zodat de aanpassing vlot zal verlopen. Piloot Didier heeft er alvast zin in: "Net als in de Omloop Van Vlaanderen willen we in de eerste plaats aankomen en ons amuseren. Dit hing toen even aan een zijden draadje door een probleem met de achterbrug. De wagen is inmiddels geÔnspecteerd en we zijn er klaar voor. De vooruitzichten zijn alvast gunstig voor een vettige rally en dat is spek naar onze bek. We zullen ons best doen om iedereen op een stevige dosis spektakel te trakteren. Op een resultaat laten we ons op voorhand niet vastpinnen, we zien wel hoe de wedstrijd verloopt."

Didier en Kristof willen alvast hun sponsors bedanken die deze deelname mogelijk maakten en in het bijzonder Carrosserie Muylle, ConXion IT is our domain, Esso Degryse, Radio IRO en Trappen RVW voor de extra steun. Naast de BMW van Didier Spillebeen opereert er nog een tweede beemer onder de vlag van het Blue Racing / Carrosserie Muylle Rallyteam. Na een rol als voorwagen tijdens de Omloop zullen Xavier Alliet en co Guy Cnudde ditmaal met de BMW M3 E30 voor de chrono gaan ... Al liet hij ook al optekenen om Didier wat concurrentie te geven door voor dwarse passages te zorgen. Benieuwd wie komende zondag het hoogste scoort op de applausmeter.

De derde wagen onder de servicetent is de Ford Sierra van Geert Huyghebaert die als 000 wagen het parcours op de veiligheid zal inspecteren. De startnummers van Didier Spillebeen en Xavier Alliet worden woensdagavond pas bekendgemaakt na het toekennen van de startnummers.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws