www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

TBR Preview: Autobedrijf Muylle met 4 Lancers aan de start
09.10.2013 - 18:20, jdh

Voor deze 33ste TBR Rally pakt hoofdsponsor Carrosserie Muylle uit met zwaar geschut. Met vier Mitsubishi's Lancer Evo aan de start brengt dit team wel de grootste Japanse invasie naar Roeselare.

Piet van Hoof (Mister Kasterlee voor de Belgen), drijvende kracht achter Van Hoof Sport en 9-voudig winnaar van de Short Rally van Kasterlee evenals voormalig Nederlands Kampioen start komende zondag met het nummer 1 in zijn Evo 4 en is tevens van dit team de grootste kanshebber op de algemene overwinning in deze TBR Rally 2013.

Arjen de Koning, CEO van Paradigit, Paradigit Rally-Team, en kersvers Nederlands Kampioen 2013 krijgt het nummer 3 toegewezen in zijn Evo 7 en zien we de strijd aangaan met andere gevestigde Mitsubishi Evo waarden in deze wedstrijd, waarom ook niet de overwinning?

Als derde wagen krijgen we de Evo 9 van Jimmy Taveirne, meervoudig VAS en PAK W-Vl kampioen met het nummer 7 aan de start. Hij wil zijn goeie tijden van Staden en de Hemicuda bevestigen. Hij wordt voor de gelegenheid genavigeerd door Steve Brown,zaakvoerder van FTC Tyrecenter uit Roeselare. De wagen kreeg nog maar eens een update door Van Hoof Sport uit Wintelre bij Eindhoven en krijgt tevens service door Van Hoof Sport voor deze TBR Rally.

Als laatste in de rij maar eerste over de proeven krijgen we Wouter Muylle, zaakvoerder van het gelijknamig Carrosseriebedrijf Muylle, die zoals gewoonlijk met zijn zwarte Evo 6 de weg opent voor de wedstrijd en erop toeziet of alle punten en zones gerespecteerd worden volgens het boekje.

Niets wordt aan het toeval overgelaten en zonder al teveel tegenslag zien we deze teams in de top van het klassement op zondagavond. Hou het veilig en sportief , wij doen dat ook!

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws