www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

VAS Historic-programma met BMW E30 voor Brecht Hoorne
16.03.2011 - 20:09, jdh

Brecht Hoorne heeft reeds een mooie carriŤre als co-piloot achter de rug. De Hoogledenaar las reeds de nota's voor oa. Didier Spillebeen, Kris Cools en Johan Van Keer maar vanaf dit seizoen gaat hij ook zelf rally's betwisten.

Brecht: "Na zes jaar als co-piloot kriebelde het al langer om zelf eens het stuur in handen te nemen. Hiervoor werd vorig jaar een nieuwe BMW E30 gebouwd die ingezet zal worden in de Historic-klasse." Na het debuut in Moorslede wordt nog gestart in de ORC Rally, de Noordzeerally, de Rally van Staden en de TBR Rally. Daarnaast blijft Brecht actief als co-piloot van Johan Van Keer in zijn Lancer Evo 9 en Escort MK 2.

"Speciale dank gaat uit naar Johan De Pre, Jeroen Dorme en Emmy Coens voor hun eindeloze inzet en naar onze sponsors die dit programma mogelijk maken: Bellinko Motorsport, Achnaton Boomverzorging, Verzekeringen Vantomme, BMW De Mey en Zonen, Bouwonderneming Longueville Filip, Dienstenkantoor Goossens & Lannoo, Garage Stefaan Samyn, HP en Quick Service Racing Ninove.", aldus Brecht Hoorne.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws