www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Kortrijk Review: Lauwaert geplaagd door lekke banden
26.11.2013 - 19:31, persbericht

Met de rally van Kortrijk sloot LC Racing zoals bijna alle aanwezige teams het seizoen 2014 af. Nochtans was de deelname van Koen Lauwaert en Bjorn Willaert lange tijd onzeker; wegens de vele inschrijvingen was het duo op de reservelijst gezet. Enkele dagen voor de rally volgde dan toch het verlossende nieuws dat de Clio R3 op de officiŽle startlijst was geplaatst. De vrijdag voor de rally volgde een tweede tegenvaller toen co Bjorn Willaert forfait moest geven wegens ziekte. Gelukkig kon de andere co van het team, Nico Willems, zich last minute vrijmaken en was ook dat probleem van de baan.

Voor de start leek er een leuke strijd onder de voortrekkers gepland met de aanwezigheid van Freddy Loix in de 208 R2, Depla met de Clio R3 en Lynneel met de Clio 2. Die strijd leek er ook te gaan komen, toen Koen op de openingsproef dezelfde tijd neerzette als Freddy Loix. Helaas bleek die eerste proef de enige te zijn waar Koen zich nog kon mengen in de strijd voor de eer van snelste voortrekker. Op KP 2 reed Koen Ė zoals enkele andere deelnemers Ė lek en ging een minuut verloren. Koen tuimelde ver weg in het klassement, maar had nog 10 proeven om te remonteren. Helaas ging tijdens die remonte nog extra tijd verloren door een leegloper, waardoor Koen de wedstrijd als 17e algemeen en 2e voortrekker finishte. Zonder de verloren tijd bleek strijden voor een top 10 plaats zeker mogelijk.

Bij deze dankt de LC Racing crew alle volgers en supporters voor de steun, alle fotografen voor de mooie actiefoto's, alle organisatoren en baanposten voor de geleverde moeite en we geven jullie afspraak in 2014 voor meer snelle passages!

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws