www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

De McChallenge Outdoor Karting in Kortrijk is terug!
09.05.2014 - 15:06, jdh

Na enkele jaren afwezigheid wordt dit jaar opnieuw een McChallenge Outdoor Karting gehouden op de parking van Kinepolis Kortrijk. De organisatie is een samenwerking van Jurgen Knockaert, sinds dag één de bezieler van het evenement en Thijs Deburghgraeve, medewerker achter de schermen van Shakedown.be en organisator van oa. de vroegere Shakedown.be-kartwedstrijden.

Met niet één, maar twee wedstrijden op zaterdag 5 juli en zondag 6 juli wordt de McChallenge een outdoor kartingevent om U tegen te zeggen. Het meer dan één kilometer lange parcours zal worden aangelegd op parking 5 van Xpo/Kinepolis Kortrijk en biedt voor zowel de ervaren als minder ervaren piloten de nodige uitdagingen.

Op zaterdag is er om 17u de 'Business meets pleasure Race': 1 uur kwalificatie gevolgd door een 2u30 durende race, geflankeerd door een netwerkevent in een CAVA Lounge Bar wordt dit het perfecte evenement voor collega’s en vrienden.(kostprijs deelname € 355) Op zondag wordt dan de 'Main Race' gereden op het 'pop-up' circuit. Rond 9u gaan de 'ervaren' piloten van start met 1 uur kwalificatie waarna een superpole in ware F1-stijl beslist wie er vanop de eerste startpositie vertrekt voor de 4 uur durende endurance race. (kostprijs deelname € 555)

Ook naast het circuit zullen met oa. een race-simulator allerhande zaken te beleven zijn terwijl Patrick Snijers zijn energiedrank 'Thirteen' komt promoten. Ondertussen zijn reeds 17 teams ingeschreven. Meer info en inschrijvingen via www.mcchallenge.be.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws