www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

RS Moorslede: Rallydebuut voor Bjorn Deruyter (update)
18.03.2011 - 19:34, jdh

Komende zondag nemen heel wat debutanten de start in Moorslede. Eťn ervan is de jonge Beselarenaar Bjorn Deruyter, die enkele jaren geleden de finale haalde van de Ford RACB Rally Contest.

"Voor ons wordt het de eerste rally. Na de ervaring in de Ford RACB Rally Contest gaan we nu eens proberen wat het geeft om echt een rally te rijden. We rijden in Moorslede met een CitroŽn Saxo met het nummer 29. Het doel is ervaring opdoen en de wagen wat te leren kennen. We zullen naar niks kijken, enkel ons wat amuseren. Op het programma staan nog maar twee rally's: Moorslede en de RS van de Monteberg, de rest zien we later wel. Ook voor mijn co-piloot Maxime Bostyn wordt het de eerste maal in een rally. Alvast bedankt aan de sponsors Dakwerken Deruyter, West-Flanders Motorbikes, Velotour Harelbeke, Brico Ieper, tevens ook een woordje van dank aan Renaat Bettens."

Update 19/03: Omdat de wagen afgekeurd werd moest het team naar een alternatief op zoek, er zal gestart worden met de Peugeot 206 van Alltec Seys

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws