www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

RS Moorslede: Vijfde plek in klasse C voor Evelien De Corte
22.03.2011 - 19:17, persbericht

Met wat zenuwen voor de start heeft Evelien De Corte haar nieuwe Renault Twingo R1 toch zonder schrammetje aan de eindmeet van de Rallysprint van Moorslede gebracht. Met een nieuwe wagen en slechts haar tweede rally heeft de jonge pilote toch een knap resultaat neergezet. Haar tijden werden constant met een 5tal seconden verbeterd waardoor ze als 81ste wagen algemeen over de eindmeet kwam van de 110! Toch een sterk resultaat als we de klasse bekijken waar ze mooi als 5de kon eindigen van de 13 aangekomen wagens.

Evelien: "Het was een prachtige rally, heb er met volle teugen van genoten. Ik heb steeds mijn best gedaan om toch telkens wat sneller te zijn en dit is me ook gelukt ! Uiteraard ben ik tevreden dat ik de wagen terug heb gebracht zonder een schrammetje ! Onze sponsors (Dcc Motorsport, ExNed, Garage Bosmans en BPS Belgium) zullen héél tevreden zijn met dit resultaat. Ik kijk al uit naar mijn volgend optreden met de Twingo waar ik nog beter wil doen! Tevens wil ik ook nog eens mijn copiloot Joris Erard bedanken dat hij met mij een team wil vormen, want zonder hem zou dit niet mogelijk zijn!"

Johan De Corte (DCC Motosport): "Evelien heeft getoond dat deze wagen haar vertrouwen heeft waarmee ze volgens mij nog mooie resultaten kan behalen. De vele positieve reacties van zowel toeschouwers als deelnemers over de progressie dat Evelien gemaakt heeft tov. de TBR Rally vorig jaar doet me veel deugd."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws