www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Rallye des Ardennes met Deferm, Jullien, Boon, Verschueren,...
24.03.2011 - 20:59, jdh

Komende zondag gaat in de streek van Dinant de Rallye des Ardennes door, de tweede manche van het ASAF CF-kampioenschap. De populaire wedstrijd, vroeger bekend als de Circuit des Ardennes kan opnieuw op een overvol deelnemersveld rekenen.

Favoriet Hubert Deferm (Impreza WRC S10) zal het wellicht wat moeilijker krijgen dan in Hannuit, want Dominique Jullien brengt met de BMA-Octavia nog een WRC aan de start. Matthias Boon, de winnaar van vorig jaar, is ook van de partij met de Impreza N10 groep A uit de ouderlijke stal. Uit Nederland komen de Nederlanders Piet Van Hoof, Hein Jonkers en Arjen De Koning met hun Lancers afgezakt. Snelle achterwielaangedreven wagens op de deelnemerslijst zijn oa. de Porsches van Schewe en Lejeune en de BMW M3 E90 van Scailliet. Van Vlaamse zijde zien we ook de deelname van oa. Vincent Verschueren en Stephen Vankemmel met hun Ascona's.

De wedstrijd start zondag omstreeks 8u voor drie ronden van vijf proeven. De finish is voorzien omstreeks 19u. Het rallycentrum is gelegen nabij het Technisch Instituut van de Franse Gemeenschap (Chemin díHerbuchenne, Dinant).

  Timing
  Deelnemerslijst (alfabetisch)

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws