www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

EXI Design

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

TAC Rally: Stem via SMS voor de meest spectaculaire deelnemer
30.03.2011 - 11:29, jdh - foto bonte

Na de Rallysprint van Moorslede pakt nu ook de TAC Rally uit met een spektakelprijs. Het bestuur van de TAC Rally heeft samen met Link Media voor de editie van 2011 een spektakelprijs uitgewerkt waarbij er via SMS gestemd kan worden voor de meest spectaculaire deelnemer.

Deze 'wedstrijd in de wedstrijd' start vanaf dat de eerste wagen start op KP 1 en eindigt als de laatste wagen over podium rijdt. Stemmen doe je als toeschouwer eenvoudig door een SMS te sturen naar 6016 met het keyword 'TAC spatie NR', waarbij NR uiteraard staat voor het deurnummer van het team. Stemmen gebeurt met 1 SMS van 1 euro.

De winnaar is het team met de meeste stemmen. Dit team krijgt dan een spektakelbeker en mogelijk nog een bijkomende prijs, al is dit nog onder voorbehoud. Deze wedstrijd staat open voor alle deelnemers van de TAC Rally, zowel nationaal als Criterium.

"Samen met TAC hopen we als Link Media dat dit nieuwe concept een succes wordt. Voor de organisatie is het een mogelijkheid om wat extra inkomsten te genereren. Voor de rallyfans de kans om teams belonen voor hun mooie passages.", aldus initiatiefnemer Joeri De Bouvere.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws