www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Stouf-Erard in Bulldog Rally: 'We willen beter doen!'
30.03.2011 - 19:51, persbericht

Stefaan Stouf en co-piloot Joris Erard nemen zaterdag 2 april deel aan de Bulldog Rally in Wales. Deze tweede manche van het Brits Historic Rally Kampioenschap krijgt terug alle Engele top-piloten aan de start met een uitzonderlijke deelname van de Fransman Francois Delecour in een Porsche 911.

Voor Delecour is dit een nieuwe ervaring, want zonder toegestane verkenning zal hij het moeten opnemen tegen de lokale helden als Reynolds, Stokes, Elliott,... De Porsche 911 voor Delecour zal ingezet worden door Tuthill Porsche.

De overige 66 Historic-wagens aan de start zijn zeker niet de minste. Zo zien we winnaar van de vorige wedstrijd Julian Reynolds (MKII), Nick Elliott (MKII), Paul Griffiths (MKII), Will Onions (MKII), David Stokes (MKI), Gareth Lloyd (MKII),... Onze landgenoten Stefaan Stouf & Joris Erard hopen om in deze wedstrijd toch iets beter te doen dan in de vorige. Joris: "Na onze vierde plaats in de Mid Wales Rally, was Stefaan toch wat ontgoocheld dat we zo ver stonden van de top. Gezien dat we daar in Wales geen parcourkennis hebben, was deze prestatie niet zo slecht, maar toch zouden we nu graag beter doen. We hebben de voorbije weken tal van onboards bekeken en ook ons notasysteem veranderd. Zo zal ik voortaan de nota's volledig in het Engels lezen... Het zal natuurlijk niet gemakkelijk zijn, want de Bulldog rally (2 april) is terug in de streek van Wales, waar onze concurrenten de weg reeds kennen. Maar we zullen deze keer proberen een tandje bij te steken en zien waar we komen..."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws