www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Eerste info Geko Rally van Wervik
31.03.2011 - 20:15, jdh - foto boutte

De Geko Rally van Wervik ligt nog bijna drie maanden voor ons maar toch heeft Scuderia Vervica reeds druk gewerkt aan hun evenement. Het reglement is vrijgegeven en de eerste inschrijvingen lopen ondertussen binnen.

De wedstrijd gaat dit jaar door op zaterdag 18 juni, door een communie één week later dan normaal en dus één week voor de Geko Ypres Rally. Wervik is al jaren een ideale opwarmer voor de Ieperse rally en ook nu mogen meer dan waarschijnlijk heel wat Ieper-deelnemers aan de start worden verwacht. Dominique Bruyneel (Peugeot 207 Super 2000) komt er alvast proefdraaien samen met nog enkele NCRS-teamgenoten.

Filiep Forrest en zijn team sleutelden voor de 37ste editie opnieuw wat aan het parcours. Dit jaar wordt eerst gestart met KP Geluwe, waarin de rondkoers geschrapt werd. Daarna trekt men naar Kruiseke (ongewijzigd) gevolgd door KP Wervik, die een wijziging meekreeg in het begin. Door een kortere KP Geluwe is er maar één servicebeurt per ronde meer voorzien. Er zijn evenwel vijf ipv vier wedstrijdronden te rijden, goed voor 105 km tegen de klok.

Reglement en inschrijvingsformulier zijn terug te vinden op de vernieuwde website www.scuderiavervica.be.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws