www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Volledig BK voor Snijers met Skoda Octavia WRC
01.04.2011 - 19:37, persbericht bfo-brc

Zevenvoudig Belgisch rallykampioen Patrick Snijers, die door de fans gemist werd in Haspengouw om weerwerk te bieden aan Pieter Tsjoen, zal vanaf de TAC Rally alle resterende manches van het Belgisch rallykampioenschap afwerken. Met steun van zijn nieuwe hoofdsponsor, Logi-Technic uit Jabbeke, komt Patrick Snijers in de TAC Rally aan de start met een Skoda Octavia WRC Evo3 uit de ateliers van BMA, het team van Bernard Munster.

"Er waren plannen om opnieuw met de Porsche te rijden, maar uiteindelijk hebben we gekozen voor de Octavia WRC Evo 3. Ik heb nog geen meter met de Octavia WRC gereden, maar ik ben ervan overtuigd dat de Skoda wel potentieel heeft," vertelt Patrick. "Alleen besef ik wel dat we niet zullen kunnen rivaliseren met de CitroŽn C4 WRC van Pieter Tsjoen. Ik wil me wel een paar keer in de kijker rijden, bij voorbeeld in Bocholt."

Normaal zal Patrick de resterende zes wedstrijden van het BFO Belgian Rally Championship, met uitzondering van Ieper, afwerken met deze Skoda. Voor de Rally van Ieper wordt nog een oplossing gezocht. Johan Gitsels zal Patrick Snijers navigeren in de Octavia WRC, net zoals hij dat eerder dit jaar deed in de Legend Boucles de Spa.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws