www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Stouf-Erard tweede in Britse Bulldog Rally
04.04.2011 - 19:46, persbericht

De tweede wedstrijd voor het Brits Historic Rally Kampioenschap was een succes voor Stefaan Stouf & Joris Erard die na 7 KP’s aankwamen op de tweede plaats na regerend Brits Historic Rally Kampioen David Stokes! Nadat ze in hun vorige rally als 4de aankwamen op twee minuten van de winnaar (Stokes), waren Stefaan & Joris deze keer gebrand op een beter resultaat.

Door hun goede voorbereiding was het duo vanaf de eerste KP mee in de strijd voor de overwinning in hun categorie. Het werd een secondenduel dat Stefaan & Joris uiteindelijk verloren met slechts 19 sec!

Joris Erard: “We hadden ons goed voorbereid met de gedachte om toch in de top-3 te kunnen rijden. Ons Engels notasysteem blijkt héél goed te werken en vanaf de eerste kp was het vertrouwen er en konden we voluit rijden. Het was een mooie strijd met David Stokes die we uiteindelijk verloren. Maar het is zeker geen schande om het onderspit te delven tegen de regerende kampioen! Enkel op de allerlaatste KP hebben we wat tijd verloren wegens een defect met onze intercom waardoor Stefaan mij niet hoorde praten en zo in een haarspeldbocht gewoon rechtdoor reed en achteruit moest rijden. Op naar de volgende waar we eens zullen proberen om Stokes te kloppen….”

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws