www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Winnaars vrijkaarten TAC Rally
04.04.2011 - 20:34, jdh

Gisteren kwam aan een eind aan onze wedstrijd waarbij er 10 vrijkaarten voor de TAC Rally te winnen vielen. Wie kans wou maken moest wel enige moeite door oa. te weten te komen met welke wagen Paul Lietaer voor het eerst won in Tielt. Het was geen Monza, Ascona of Talbot Lotus maar wel een Opel Kadett GTE waarmee hij zegevierde. Ook de tweede vraag leverde wat foute antwoorden op maar in het wedstrijdreglement viel te lezen dat het parcours in totaal 0,8 % onverhard bevat.

Tot slot was er nog een schiftingsvraag nodig om de tien gelukkigen te bepalen. Er moest gegokt worden hoeveel seconden voorsprong de winnaar van de Ronde van Vlaanderen van gisteren zou hebben op de tweede. Wie inzette op een solo had het bij het verkeerde eind want het werd een spannende spurt met drie in Meerbeke. Uiteindelijk werd Chavanel in dezelfde eindtijd geklasseerd als winnaar Nuyens.

De tien winnaars kunnen zaterdagmorgen hun algemene toegangskaart t.w.v. 15 Ä afhalen aan de infostand/ticketverkoop in de Europahal in Tielt op vertoon van hun identiteitskaart.

Claude Debue - Avelgem
Joris Phlypo - Roeselare
Wouter Feys - Moorslede
Geert Bonne - Ninove
Patrick Wynants - Poederlee
Niels Braeckevelt - Kortemark
Bjorn Wynants - Poederlee
Bart Debusschere - Rumbeke
Anton Dupan - Oostkamp
Johny Vanspranghe - Poperinge

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws