www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

TAC Preview: Patrick Snijers wil verrassen als outsider
06.04.2011 - 12:03, persbericht

In de Haspengouwrally was Patrick Snijers aanwezig als toeschouwer maar vanaf de TAC Rally in Tielt is hij er opnieuw bij als rijder. Snijers blijft het BMA team van Bernard Munster trouw en start met een Skoda Octavia WRC.

"Er lagen verschillende plannen op tafel gaande van een project met een zeer competitieve wagen, maar dan maar voor enkele wedstrijden, tot een project voor een gans seizoen" zegt Patrick Snijers. "Een competitieve moderne WRC is aantrekkelijk maar het zou zonde zijn om na twee wedstrijden al te moeten stoppen vanwege een gebrek aan sponsoring. Vandaar dat ik gekozen heb voor een realistisch project waarbij we haast zeker zijn dat we het ganse jaar kunnen rijden. Logitechnic.be is een nieuwe partner die mij steunt in dit project net als de andere sponsors die mij trouw zijn gebleven. Ik ben hen daar zeer erkentelijk voor."

Patrick Snijers start zaterdag in Tielt met een Skoda Octavia WRC uit de ateliers van Bernard Munster. "De voorbije jaren hebben we op een fijne en vooral correcte manier samengewerkt. BMA is een sterkhouder geworden in de Belgische rallysport en ik zou niet weten waarom ik hem zou moeten verlaten. We hebben dit project ook samen besproken en ik zie er wel iets in. Dat de Octavia niet opgewassen is tegen de CitroŽn C4 WRC weet iedereen. Voor het eerst in mijn leven moet ik zeggen dat ik mij niet tot de favorieten reken maar mij eerder zie in de rol van outsider. En je weet dat outsiders ook kunnen verrassen en laat dat nu net mijn ambitie zijn. Ik wil me amuseren en de mensen af en toe kunnen verrassen."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws