www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

TAC Preview: Vincent Verschueren terug in Historic
06.04.2011 - 12:04, persbericht

Het seizoen 2011 zag er voor het team rond Vincent Verschueren en Heli Racing rooskleurig uit. Tijdens de winterstop werden namelijk een aantal mogelijk interessante pistes uitgetekend. Tot die mogelijkheden behoorden onder andere een Citroën DS3 en de Octavia WRC van BMA Autosport. Helaas werd het nodige budget om een professionele campagne in één van deze wagens op te starten niet gevonden, over naar plan B…

Vincent bleef natuurlijk niet bij de pakken zitten en nam deze winter de gekende Ascona deftig onder handen. De wagen was immers licht beschadigd tijdens de laatste Condroz Rally en kon dus wel een opfrisbeurt gebruiken. Na dag en nacht te sleutelen rolde de 'nieuwe' Ascona uit zijn garage. Enkele evoluties werden aangebracht en tijdens de Legend Boucles de Spa kreeg het 'beest' zijn vuurdoop, en met succes! Om terug het nodige goede ritme op te doen werd dan ook beslist een voor het team totaal onbekende wedstrijd te rijden. Het Heli Racing-team kwam aan de start van de Rallye des Ardennes, een wedstrijd die vervolgens volledig in de smaak viel. Het parcours, de sfeer, het enthousiasme van de supporters,… kortom het was een ware belevenis. Ondanks enkele foutjes in de eerste ronde en met een dergelijk sterk startveld kon 'Tsanne' niet anders dan tevreden zijn. Met een 9de plaats algemeen in Divisie 4 keerde het team uit Zingem tevreden terug naar huis. “Dit smaakt naar meer”, aldus Vincent.

Komend weekend is Vincent opnieuw terug te vinden aan het stuur van de Ascona. Aangezien de TAC Rally een quasi 'thuiswedstrijd' is komen hij en co Gert Broekaert met de nodige ambities aan de start. “De wagen voelt goed aan en het gladde verraderlijke parcours rond Tielt ligt me wel, maar natuurlijk moet alles nog gereden worden!” Na Tielt komt Vincent ook aan de start van de Rallye de Wallonie met dezelfde wagen. Daarna zal de rest van het seizoen bepaald worden.

Hierbij willen wij nogmaals onze trouwe sponsors en supporters bedanken voor hun vertrouwen! Ook een woord van dank aan het serviceteam en de mensen die meegeholpen hebben met de heropbouw. We zijn alvast klaar voor de start van het nieuwe seizoen. Tot in Tielt!

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws