www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

EXI Design

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

TAC Preview: Dominique Bruyneel gezond ambitieus
06.04.2011 - 18:04, persbericht

De TAC Rally moet voor Dominique Bruyneel en co-rijder Lara Vanneste de echte start van het BK worden na hun pech in de openingswedstrijd eind februari. Met een rist WRC's en Freddy Loix aan de start is Dominique Bruyneel gezond ambitieus.

Na de allereerste eerste linkse in de Haspengouw rally begaf een aandrijfas van de GEKO Peugeot 207 S 2000 en even later werd Bruyneel uit koers genomen vanwege het uitvoeren van een niet toegelaten assistentie.

Tot daar het slechte nieuws want Bruyneel, die onlangs vader werd van een flinke dochter die de naam Luka draagt (49cm en 3.040 kg) is bijzonder gretig om er dit weekend iets van te maken. "Zo'n geboorte is altijd iets speciaal, iets intens en het geeft je een bijzonder goed gevoel. Dat goed gevoel wil ik doortrekken tijdens de TAC rally. Over de Haspengouw is alles gezegd, laat de TAC rally maar komen. Over het resultaat maak ik me geen illusies want de WRC's zijn een maatje te groot en in mijn eigen klasse is Freddy Loix outstanding. Mijn doel is zaterdag punten te pakken voor het kampioenschap."

Maar laat de aanwezigheid van Loix nu net een motivatie zijn voor Bruyneel. "Loix is een topper, dat weet iedereen en beweren dat wij Loix aankunnen zou redelijk flauw overkomen. Maar het is wel de bedoeling om zo dicht mogelijk bij hem te eindigen. Zo'n topper zorgt ervoor dat je je eigen grenzen probeert te verleggen, je probeert de kloof zo klein mogelijk te houden en het zet aan tot beter presteren."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws