www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

TAC Preview: Johan Dekens wil heelhuids finishen met Porsche
07.04.2011 - 12:02, persbericht

Voor nieuwkomer Johan Dekens in het BK Historic was de Haspengouwse openingswedstrijd meteen eentje om snel te vergeten. Na een geslaagd ASAF seizoen 2010 zonder problemen werd beslist om het in 2011 een stapje hoger te proberen met ook een nieuwe 911. Door een probleem in de carburatoren waardoor de motor veel te rijk stond ging de motor stuk en zat het Haspengouwavontuur er al heel snel op.

De afgelopen weken werd er tegen de klok gewerkt om de motor volledig te vernieuwen. Enkele onderdelen lieten lang op zich wachten maar enkele dagen voor de TAC lijkt alles in orde te zijn.

Voor Johan Dekens is het een volledig nieuw parcours, een onbekende streek... Het gladde asfalt, de smalle wegjes en de diepe grachten zullen dus de nodige concentratie vergen. Gelukkig heeft co Rutger Govaerts in het verleden al eens deelgenomen in Tielt, hij kent een beetje de valstrikken en zal dus proberen om alles in goede banen te leiden.

Het tempo in het BK historic ligt een heel stuk hoger dan bij de provinciale, 2011 zal dus vooral een jaar zijn om nog wat extra ervaring op te doen en de auto verder op punt te stellen.

Hoofddoelstelling voor de TAC rally 2011 is de "State of Art" Porsche heelhuids over de eindstreep brengen, als er dan nog een mooi klassement in zit is dat zeker en vast mooi meegenomen.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws