www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

TAC Review: Pedro Capelle aan de kant, vader DaniŽl tevreden
11.04.2011 - 18:40, persbericht

Criterium
Voor DaniŽl was het al geleden van de Ypres Historic 2010 dat hij nog met de Opel Manta op pad was gegaan. Vandaar weeral een beetje aanpassingen voor de auto maar vooral voor de piloot. En voor de eerste maal dit jaar ook met een nieuwe Co, weliswaar een man met ervaring, Colin Degroote.

DaniŽl kwam traag op gang en er was een sortietje nodig om hem wakker te maken. Een rechtsaf werd genomen als een rechtdoor... Vanaf KP 5, toen de KP's voor de tweede keer werden gereden ging alles plots veel beter, meer vertrouwen, sneller door de bochten wat resulteerde in tijdswinsten van 15 seconden per kp.

In de laatste ronde kwam de vermoeidheid opzetten, de tijden konden niet meer worden verbeterd dus werd gekozen voor het spectakel, dwars op de laatste en mooiste kp De Poelberg. Alles in beschouwing genomen werd een 27ste plaats gereden, wat toch enigszins tot tevredenheid stemde.

Met dank aan Karel, Lorenzo en Bert voor de service, mijn co Colin voor de goede notaís en de vele supporters. We kijken nu al uit naar het weekend van 1 mei waar we 2 dagen op de Monteberg vertoeven met de BMW M3.

Nationaal
Voor de Subaru Impreza was het voorbij net na halfweg wedstrijd. Er werd een gat geslagen in het blok en de olie stroomde er uit. Einde wedstrijd en de plannen voor de volgende wedstrijden zijn ondertussen al opgeborgen.

Tot dit voorval verliep alles heel goed dankzij de inzet van Subaru Garage Bert en iedereen bij 3L Racing. De wagen reed perfect, de banden waren de goeie keuze en met deze groep N4 wagen zetten we constant tijden neer rond de 50ste plek zonder risicovol te rijden. We hadden een aanval gepland in de laatste wedstrijdlussen, maar het ritme verhogen zat er niet meer in. Kortom, het was leuk, maar het kon nog leuker geweest zijn mochten we de finish hebben gehaald. Geen nieuwe afspraken voorlopig. Dit verslag aangevuld met videobeelden vindt u op www.retromobiel.be

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws