www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

TAC Review: Onverhoopte zesde plek voor Andy Lefevere
13.04.2011 - 22:39, persbericht

Andy: "Dinsdagmiddag, drie dagen voor de rally, werd mijn versnellingsbak terug aan huis geleverd na een herstelling wegens een defect vastgesteld tijdens de sprint in Moorslede. Gevolg hiervan was dat mijn servicemannen toch weer zo'n twee avonden tot een gat in de nacht hun best hebben gedaan om mijn machine startklaar te maken, niet enkel de versnellingsbak maar ook de koppeling werd nog vernieuwd.

En zoals ieder wel weet die rally rijdt komt er altijd de nodige stress bij door onverwachte omstandigheden en dit bleek deze keer de keuze van een onmiddelijk beschikbare co-piloot te zijn waar we uiteindelijk bij Marc Noppe terecht kwamen. De samenwerking met Marc is uiterst goed verlopen, de eerste keer zowel als piloot en co-piloot is wat wennen maar dit verliep zeer vlot. Het was voor Mark trouwens ook de eerste keer dat hij Tielt reed.

En dan was het eindelijk zaterdagmorgen: we kwamen wat moe aan de start maar de wagen was tiptop in orde en dan hebben we na de vele inzet van iedereen rondom mij ook maar het beste eruit gehaald en direct de zevende tijd neergezet op de eerste KP. WRC's en S2000 moesten de duimen leggen tegen mijn blauwe machine. Jammer dat je daarna niet eens genoemd wordt op Sporza wanneer ze de eerste tien besttijden van de eerste KP overlopen en de zevende niet eens vermeld wordt.

Tijdens de eerste service kwam er weer de nodige spanning bij toe de achterbrug moest vervangen worden maar die klus werd fantastisch geklaard in zestien minuten, een heel knappe prestatie voor mensen die dit voluit doen voor hun hobby. De rest van de dag verliep zonder noemenswaardige problemen, ik moest wel goed bij de pinken blijven om Didier Duquesne achter mij te houden. Die heeft weer heel de dag in mijn nek zitten blazen tot de laatste meter.

Met al die gemotiveerde mensen om me heen kon ik niet anders dan ook gemotiveerd te zijn, zesde algemeen, net na Freddy Loix, dit had ik eigenlijk niet verwacht. Maar zonder al de mensen die hieraan meewerkten zou me dit niet gelukt zijn, het hangt niet enkel van mij af want zonder mechaniekers en co-piloot raak je nergens. Bedankt aan alle medewerkers en alle supporters die altijd even enthousiast me blijven aanmoedigen."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws