www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Wallonie Preview: Melissa Debackere mikt opnieuw op podium
21.04.2011 - 19:47, persbericht

Melissa Debackere heeft de smaak te pakken. In de Haspengouw eindigde ze op een zucht van het podium maar twee weken geleden lukte het wel voor de West-Vlaamse en eindigde ze op de derde plaats. Dit weekend wil Melissa Debackere de lijn doortrekken en opnieuw op het podium staan.

"Een podiumplaats is altijd een goed resultaat en je pakt telkens aardig wat punten voor het kampioenschap" zegt Melissa Debackere. "Regelmaat is belangrijk als je voor de titel wil gaan en voorlopig slagen we erin om die regelmaat aan te houden. De rally van WalloniŽ ligt me maar het is een lange, moeilijke en snelle wedstrijd. Te beginnen met een verraderlijke rit op de Citadel vrijdagavond."

Net als de voorbije dagen zal het ook dit weekend zomers warm zijn en dat zorgt ervoor dat de temperaturen in de wagen hoog oplopen. "Het zal inderdaad een beetje bakken worden maar de conditie is goed en dat is belangrijk. Mij deert de warmte niet, voor de wagen is dat anders. Als het echt warm is kan dat zijn invloed hebben op de prestaties van de wagen. Maar ik ga ervan uit dat de Subaru net als ik in topvorm zal zijn en dat we een mooie sportieve prestatie kunnen leveren."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws