www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Vernieuwd parcours voor Short Rally van Linter
21.04.2011 - 21:00, jdh

De Short Rally van Linter van zondag 8 mei pakt dit jaar uit met een vernieuwd parcours. "De lange kasseistrook is verdwenen omdat ze te slecht geworden was en bijgevolg te gevaarlijk. KP Orsmaal zal dan ook zonder rondjes gereden worden. Gevolg is dan ook dat we KP Neerhespen gewijzigd hebben. Hier wordt nu één rondje gereden en de KP is ook verlengd tegenover vorig jaar. In totaal worden de twee KP's vijfmaal verreden wat goed is voor 70 km KP en 40 km verbinding.", zegt organisator Bruno Vandeput.

Ondertussen zijn de eerste inschrijvingen binnengelopen, waaronder die van Lancer-rijders Deveux en Degeling. "Voorlopig zijn er 11 inschrijvingen binnengekomen. Hopelijk komen er hier na de Wallonie en Monteberg nog een 40-tal bij, meer mag ook uiteraard.", aldus nog Bruno Vandeput.

Het reglement en inschrijvingsformulier zijn terug te vinden via dit nieuwsbericht. Voorafgaand aan de Short Rally van Linter wordt ook de Regularity van Linter gereden. Deze proef telt voor het VAS Regularity-kampioenschap 2011 en staat open voor voertuigen ouder dan 25 jaar.

Verdere info is te bekomen via shortrallylinter@hotmail.com en regularitylinter@hotmail.com of via Facebook (zoek op 'Short Rally Linter' of 'Regularity Linter').

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws