www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Wallonie: Patrick Mylleville eindelijk nog eens aan de meet
27.04.2011 - 22:18, persbericht

Patrick: "Het was al van Ieper vorig jaar dat we nog een finish hadden in een BK-wedstrijd, uiteraard zijn we zeer tevreden. De Wallonie die gekend staat voor het supersnelle parcours was niet ideaal voor ons omdat ons vertrouwen volledig zoek was na de vele tegenslagen. Toch zijn we er eigenlijk in geslaagd om toch een behoorlijk resultaat te plaatsen en zo ons vertrouwen terug te vinden. Nochtans begon het voor ons niet zo goed. Op vrijdag starten we met teveel remdruk vooraan maar tegen de zaterdagmorgen stond dit op punt.

Zaterdag begonnen de problemen al vroeg met het afschakelen van de tweede versnelling, opschakelen geen probleem maar afschakelen naar tweede en later ook naar eerste werd tegen de avond een ramp. Onze tijden volgden niet, vertrouwen zeker niet terug maar toch probeerden we er het beste van te maken en ons te amuseren. Na de vele uitvallers op zaterdag konden we op een zesde plaats van start gaan in de uithoudingsproef op zondag.

Zondag waren de problemen van het schakelen opgelost en konden we stelselmatig beginnen opbouwen. We reden zeker niet op de limiet, maar toch liep het al vlot en konden we het nodige spektakel geven aan onze supporters die terug talrijk aanwezig waren. Wat zeker opviel waren onze vlaggen die ons aanmoedigden om door te zetten, BEDANKT aan de harde kern. Conclusie: zeker heel tevreden over het resultaat, vertrouwen komt stilaan terug en op naar Bocholt voor onze volgende punten."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws