www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Baancommissarissen en stewards gezocht voor ORC Canal Rally
05.05.2011 - 12:01, jdh

Voor de ORC Canal Rally van zondag 29 mei is men nog op zoek naar baancommissarissen en stewards. Veiligheidsverantwoordelijke Franky Schutz wil langs deze weg dan ook een dringende oproep doen.

"Momenteel heerst er een tekort aan opgeleide baancommissarissen en stewards om onze rally's te beveiligen. Het is voor iedere organisator moeilijk geworden om zowel aan de nodige toelatingen te geraken om te organiseren als ook om aan de nodige medewerkers te geraken. Het enige luxe voordeel dat we momenteel hebben is dat we op drie weken voor de wedstrijd al de kaap van 115 inschrijvingen hebben, maar wat als wij niet aan voldoende veiligheidsmensen en technische posten geraken? Daarom richt ik langs deze weg nog eens een dringende oproep naar alle autosportliefhebbers die het voortbestaan willen zien van hun geliefde hobby.", aldus Franky.

"Alle voorbije wedstrijden hebben reeds te kampen gehad met het probleem van het tekort aan veiligheidsmensen, zelfs een sprint zoals de Monteberg zat ook dit jaar met het probleem van een mindere opkomst van veiligheidsmensen. Als de trend zich zo verder zet zal het voor de organisatoren een verloren strijd worden om nog mooie proeven te laten verrijden op onze Belgische wegen. Wij als organisator zijn een gans jaar bezig met de voorbereidingen en aanvragen voor onze wedstrijd en zien daar natuurlijk graag het nodige resultaat van maar als er geen verandering komt in de trend van het tekort aan veiligheidsmensen zullen wij genoodzaakt zijn om onze proeven in te korten en eventueel volledig te moeten annuleren. Dat komt zeker onze hobby niet ten goede, dus voelt u zich geroepen om ons te helpen en eventueel ook op andere proeven uw mederking te verlenen neem dan gerust contact op met ons."

GeÔnteresseerden kunnen contact opnemen met Franky Schutz via Franky Schutz, 0475/253871, rallysportsecurity@skynet.be of rally.events@skynet.be.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws