www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

EXI Design

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Voorlopige deelnemerlijst Sezoensrally Bocholt
05.05.2011 - 21:42, jdh - foto boutte

Na het tweeluik Tielt-Wallonie krijgen de deelnemers van het BFO BRC een maand rust tot aan de Sezoensrally in Bocholt. De vierde BK-manche is een buitenbeentje op de kalender want in Limburg is ongeveer 30 % van het parcours onverhard. De inschrijvingen lopen nog een kleine week maar de voorlopige deelnemerslijst ziet er nu reeds aantrekkelijk uit.

Pieter Tsjoen, voor de gelegenheid genavigeerd door Robin Buysmans, kan in Bocholt vier op een rij scoren met de CitroŽn C4 WRC. Naast Melissa Debackere (Impreza WRC S12) mogen we ook thuisrijder Patrick Snijers aan de start verwachten, terug met de BMA-Octavia WRC. Een andere smaakmaker wordt ongetwijfeld Freddy Loix in de RGRS-Skoda Fabia Super 2000. Uit Nederland is al de komst van oa. Van Loon (Focus WRC) en Schilt (Impreza WRC S14) bevestigd. Kampioenschapsrijders Langenakens, Van Woensel, Berleur, Kenis,... zullen ook van de partij net als de CitroŽn Racing Trophy (met oa. Burton, De Cecco, Demaerschalk,...) en de Fiesta Sport Trophy. Bij de Historics debuteert Ruben Maes met zijn Porsche 911.

In het Criterium kunnen titelkandidaten Boulat (BMW M3) en FranÁois (Lancer Evo 7) uiteraard niet ontbreken. Verder zijn oa. Schockaert (C2 R2 Max), Heusdens (BMW M3), Smets (Lancer Evo 8), Louies (BMW M3),... reeds ingeschreven.

  Voorlopige deelnemerslisjt BFO BRC
  Voorlopige deelnemerslijst Criterium
  Timing

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws