www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Boezings Rallyteam start seizoen in Sezoensrally
16.05.2011 - 22:31, jdh

Rudi Dekimpe en Geert Seys van het Boezings Rallyteam zijn al van in het begin trouw aan Historic-Opels. De gekende oranje ConXion-Ascona zijn ze zelfs gevolgd naar nieuwe eigenaar TT Autosport. Komend weekend start hun seizoen in de Bocholtse Sezoensrally.

"Eindelijk, na zeven maanden stilzitten staan we voor de start van onze eerste wedstrijd dit jaar. Als voorbereiding op onze thuiswedstrijd, de Ypres Historic Rally en om het allemaal wat weer gewoon te worden pikten we er dit jaar de Sezoensrally in Bocholt uit. Niet zozeer omdat dit een verre verplaatsing is van thuis maar eerder omdat 30% van het parcours er onverharde wegen zijn. We kijken ernaar uit al zal het in het begin toch wat een voorzichtige start worden. De wagen werd deze winter volledig onderhanden genomen door TT Autosport. Het blijft dezelfde 2.4 Ascona maar in plaats van de vertrouwde oranje kleuren steekt hij in een wit jasje. Ook de sponsoring op de wagen kreeg allemaal een beetje een nieuwe indeling, vandaar de nieuwe look.", zo luidt het bij de Boezingenaren.

"Dat deze wagen snel gaat bewijs hij reeds in het voorjaar in een aantal wedstrijden, zoals de Monteberg-sprint. Wij zijn er alvast klaar voor. We gaan ons best doen om de supporters die de verre verplaatsing maken te trakteren op enkele schuivers. Klassement wordt voor ons een bijzaak.", aldus nog Rudi en Geert.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws