www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Legend Boucles de Spa niet op 25 maar 18 februari
17.05.2011 - 19:16, persbericht

In tegenstelling tot wat eerder werd bekend gemaakt, zal de Legend Boucles de Spa 2012 niet op zaterdag 25 februari, maar wel op zaterdag 18 februari plaatsvinden. “We waren voorbij gegaan aan de Haspengouw, de eerste manche van het BK rally, die datzelfde weekend op de kalender staat”, aldus Pierre Delettre. “Diezelfde dag nog heeft Alain Penasse, Rally Manager, ons mee een andere datum gezocht.”

Wat niet eenvoudig was… “We wilden sowieso een clash met de Rallye Monte-Carlo Historique, de Rally van Zweden en de Rallye Neige et Glace vermijden”, legt de organisator uit. “Zo bleef enkel nog de datum van 18 februari over, waardoor we samen dreigden te vallen met enerzijds het Carnaval van Malmedy en anderzijds een groot internationaal pokertornooi in het casino van Spa. Dat laatste evenement is goed voor 350 deelnemers en die organisatoren hebben samen met ons een oplossing gevonden door naar de maand april te verhuizen. Wat betreft de feestelijkheden in Malmedy, zal de politie maatregelen nemen zodat de beide manifestaties in alle veiligheid kunnen plaatsvinden. Ik wil dan ook iedereen voor de samenwerking en het begrip bedanken.”

Rendez-vous dus in Spa, tijdens het derde weekend van Februari, voor een editie die nog enkele leuke verrassingen in petto heeft.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws