www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Geen Sezoensrally voor Matthias Boon en Fabia R2
19.05.2011 - 12:41, persbericht

Na het debuut van de Fabia R2 in Rallye de Wallonie was het de bedoeling dat Matthias het hele BFO Belgian rally championship zou rijden. Helaas heeft het team van JosBoonRacing, samen met Listrez Motorsport na Rallye de Wallonie de conclusie getrokken dat de fabia nog niet volledig op punt staat voor de Belgische proeven.

“De tijd die we in de wagen kunnen steken door niet naar Bocholt te gaan, geeft ons meer bedrijfszekerheid voor de toekomst”, vertelt Jos Boon. Aangezien ze de wagen op punt willen hebben staan voor de rally van Ieper, zal Matthias samen met zijn co Daniel de rally van Bocholt moeten overslaan.

“Tijdens de Wallonie stonden we versteld over onze tijden in klasse R2” vertelt Matthias. “De basis van de wagen is zeer goed, maar op sommige momenten verraste de wagen ons. De afstelling van de dempers kan nog stukken beter. Komend weekend wordt in Tsjechie verder getest met de Fabia, zowel met Juho Hanninen als Jan Kopecky achter het stuur. We zijn zeer blij dat ze de wagen verder evolueren!”

De eerstvolgende grote afspraak voor de Fabia R2 zal Ieper zijn. Hoewel Matthias graag nog een kleinere rally wil rijden als voorbereiding. “Misschien staan we wel aan de start in Wervik om wat ritme op te doen voor Ieper”, besluit hij.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws