www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Sezoens Preview: Johan Dekens wil punten scoren met Porsche
20.05.2011 - 12:00, persbericht

A.s. zaterdag staat de 4e manche van het Belgisch Kampioenschap Historic Rally op het programma. Na een geslaagde test tijdens de shortrally van Linter 2 weken geleden werd de wagen nogmaals deels uit elkaar gehaald voor een check up. Meteen konden nog een paar aanpassingen worden doorgevoerd om de wagen nog meer te verbeteren. Een heel korte test donderdag maakte al vlug duidelijk dat de aanpassingen een aanzienlijke verbetering zijn.

"Als nieuwkomer in het BK is de Sezoensrally wederom een nieuw parcours voor mij, gelukkig kan ik rekenen op mijn vaste co-piloot Rutger Govaerts die reeds voor de 11ste maal aan de start komt in Bocholt en dus zo de valstrikken kent en mij hopelijk zonder brokken over de rollende maaskiezel kan loodsen. Naast het gebrek aan parcourskennis is ook onze beperkte ervaring op dit specifieke onverhard onze grootste zwakte. We zullen dus zaterdagochtend in de eerste ronde een beetje moeten aftasten hoe ver we kunnen gaan…"

De belangrijkste taak is de “State of Art” Porsche heelhuids over de eindmeet te brengen en alhoewel de concurrentie zeer sterk is hopen we toch ergens een puntje mee te pakken in het kampioenschap zodat we vlug onze mindere seizoensstart kunnen vergeten.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws