www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Patrick Snijers met Mini Super 2000 vanaf Ieper, later WRC
21.05.2011 - 11:56, persbericht

Patrick Snijers en zijn co-rijder Johan Gitsels, ťťn van de topmensen van Logi-technic, hebben een mooi project uit de grond gestampt en starten in Ieper met een Mini, een premiŤre voor BelgiŽ. Omdat WRC's niet toegelaten zijn in Ieper starten Snijers en Gitsels dus met de S2000 versie in de kattenstad om vanaf de Omloop van Vlaanderen aan te treden met de Mini John Cooper Works WRC. De Mini is de enige wagen die op dit moment kan aangepast worden van S2000 naar WRC en omgekeerd.

Snijers en BMW, het is een blijft een tot de verbeelding sprekende combinatie. In 1988 stuntte Snijers op het eiland Manx door met zijn BMW M3 de befaamde Manx rally te winnen. Nu is Snijers opnieuw bij BMW terechtgekomen, bij de Mini. "We waren al enkele maanden met het project bezig en dachten dat het eigenlijk niet meer zou lukken tot deze week plotseling alle puzzelstukken in elkaar pasten. Op twee dagen tijd was het project rond."

Dankzij de steun van Logi-technic is dit een wel onderbouwd en wel overwogen meerjaren project geworden. "Dit jaar willen we de auto leren kennen om vanaf volgend jaar echt mee te doen voor de prijzen" zegt Patrick Snijers. "De wagen is aangekocht bij Prodrive en zal hier in BelgiŽ onderhouden worden door het BMA team van Bernard Munster, iemand waarmee ik al jaren op een goede en correcte manier mee samenwerk. Ik ben fier dat ik met BMA en dankzij de samenwerking met Logi-technic, dit project mag voorstellen."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws