www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

ORC Canal Rally laat meer wagens toe aan de start (update)
22.05.2011 - 16:08, jdh

De organisatie van de ORC Canal Rally mag met bijna 180 inschrijvingen op grote interesse rekenen voor hun evenement. Uiteindelijk zullen na overleg met de betrokken gemeentes niet 140 maar 150 wagens toegelaten worden tot de start. Die lijst bestaat uit de 150 eerste deelnemers die zich hebben ingeschreven en die ondertussen het inschrijvingsrecht hebben betaald. Sinds vrijdag zijn er 150 betalingen binnen zodat wie nu nog overschrijft op de wachtlijst terechtkomt en dus moet rekenen op forfaits.

Helaas heeft de organisatie geen luxeprobleem wat betreft baanposten, integendeel... Men is nog steeds dringend op zoek naar baanposten om de veiligheid te garanderen en dit tot in het buitenland toe.

Veiligheidsverantwoordelijke Franky Schutz: "Misschien dat de piloten die wegens een of andere reden niet kunnen deelnemen eens de andere kant van de rally kunnen proeven en zich opgeven om eens zelf baanpost te zijn. Zo kunnen de piloten dan ook eens weten wat de taak van de baanpost en steward is en zal er dan ook van langs deze kant het nodige respect komen dat soms eens zoek is. Dus mensen die zich nog geroepen voelen en willen meehelpen aan het voortbestaan van onze rallyproeven kunnen zich nog steeds opgeven. De enige vereiste is dat men de leeftijd van 18 jaar moet hebben. De nodige uitleg over de taak zal uitgelegd worden en iedereen is welkom voor medewerking. De organisatie zou het jammer vinden moest de proef om veiligheidsredenen niet zou kunnen doorgaan en wij dan ook de deelnemers moeten teleurstellen. Dus bij deze nog een noodkreet namens de organisatie van de ORC Canal Rally."

Meer info bij Franky via rally.events@skynet.be of (0475) 253871.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws