www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

ORC Rally: Laatste test voor Evelien Decorte i.f.v. Ieper
24.05.2011 - 12:00, persbericht

Pilote Evelien De Corte zou graag een goed resultaat neerzetten in de komende Ieper Rally, hiervoor zal ze als laatste test de ORC Rally rijden nu zondag met de Ford Fiesta R2. Het zal zeker geen makkelijke wedstrijd worden voor Evelien, want na een geslaagde testdag in Lommel heeft een privé-instructeur haar geleerd 'links' te remmen samen met nog enkele nieuwigheden.

Evelien: "Ik kijk enorm uit naar de wedstrijd, maar ben tegelijk ook benieuwd hoe ik het zal doen nu ik niet meer met mijn rechtervoet zal remmen. Ik heb dan ook gekozen om samen met Joris Erard te rijden zodat hij mij ook wat kan bijstaan nu ik die aanpassing maak. In de voorbije TAC rally heb ik voor het eerst kunnen proeven van de Fiesta en het is me super bevallen. Ik hoop om in de ORC héél wat ervaring op te doen samen met Joris zodat ik dan met een goed gevoel kan starten in Ieper. Daar zal ik terug een 'damesteam' vormen met Justine."

Joris Erard: "Het zal zeker geen gemakkelijke rally worden voor Evelien. Nu ze overschakeld naar het 'links' remmen zal ze in het begin misschien wat inboeten, maar na een aantal kp's zal dit zeker zijn vruchten afwerpen ! Wacht maar tot we eens enkele wedstrijden ver zijn... Ikzelf heb ook speciaal meegeweest op die testdag met de instructeur zodat ik kon zien en aanvoelen hoe er het best met die fiesta gereden wordt. Nu hoop ik alleen op droog weer zodat Evelien haar volledig kan concentreren op het 'links' remmen."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws