www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Geko verlengt sponsorovereenkomst met Ypres Rally tot 2014
24.05.2011 - 18:58, persbericht

De organisatoren van de Ypres Rally en Geko Woonwereld zijn verheugd dat beide partijen hun sponsoring verlengd hebben tot 2014. Vorig jaar werd Geko 'title sponsor' en werd de Ypres Westhoek Rally omgedoopt tot Geko Ypres Rally. Beide partijen zijn enthousiast om hun partnerschap verder te laten lopen voor de drie volgende edities van de IRC klassieker.

Geko Woonwereld steunt al vele jaren sporters en sportactiviteiten in het algemeen, en rally in het bijzonder. Het bedrijf heeft record Belgisch kampioen Patrick Snijers in het verleden ondersteund en sponsort nu Melissa Debackere, de leading lady van de Belgische rallysport, in haar titelstrijd . In 2010 werd Geko titelsponsor van de Geko Ypres Rally en zowel Wim Soenens van Geko evenals de rally organisatoren zijn verheugd hun sterke partnerschap verder te kunnen zetten.

Wim Soenens van Geko Woonwereld: "Sinds een jaar vormen wij een team met de Ypres Rally omdat wij geloven dat de passie en teamplay van de rallysport perfect overeenkomen met waar wij als bedrijf voor staan. De link met rally heeft ons naamsbekendheid en commerciŽle return gebracht en dat is de belangrijkste reden waarom wij onze sponsoring van de Geko Ypres Rally verder willen zetten"

Rally organisator Alain Penasse: "Ik ben zeer blij om te zien dat een van onze trouwe sponsors zijn engagement vernieuwt. Dit sterkt ons in onze overtuiging dat rally een waardevol commercieel platform biedt voor sponsors, en tegelijkertijd bevestigt dit ook dat de inzet van mijn team zeer gewaardeerd wordt door een sponsor zoals Geko."

De Geko Ypres Rally vindt plaats van 23 tot 25 juni en alle sterren van de Intercontinental Rally Challenge zullen aanwezig zijn(IRC).

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws