www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

ORC: Organisatie dankt stewards, medewerkers en deelnemers
31.05.2011 - 18:30, jdh

Vzw Rally Events heeft een geslaagde editie van de ORC Canal Rally achter de rug. Frank Schutz, lid van de organisatie en veiligheidsverantwoordelijke, wil langs deze weg iedereen bedanken voor zijn/haar inzet.

"De ORC Canal Rally is terug een prachtwedstrijd geweest met een zeer mooi en sterk vertegenwoordigd deelnemersveld maar zonder de medewerking van de vele medewerkers gingen wij deze wedstrijd niet kunnen realiseren. Wij beseffen als organisator meer dan een ander hoe moeilijk het is om aan de vele medewerkers te geraken maar zijn er dankzij de medewerking van de verschillende rallysites, media en sociale netwerken dan toch in geslaagd om voldoende mensen bij elkaar te krijgen om onze wedstrijd te kunnen laten doorgaan. Diverse rally liefhebbers hebben zich bij mij opgegeven om te komen meehelpen om in te staan voor de veiligheid op onze proeven; er hebben zich zelfs piloten en co piloten opgegeven als medewerker en zelfs tussen hun supporters zijn er ook enkele mensen uitgekomen. Dankzij de samenwerking met de autosportfederatie hebben we dan de nieuwe mensen een verkorte snelcursus gegeven en het bewijs was er dat deze mensen zich ten volle hebben ingezet ten voordele van de autosport. Er zijn nu reeds enkele van deze mensen die zich bij mij opgegeven hebben om bij de eerste nieuwe opleiding de cursus te gaan volgen om in de toekomst nog meer wedstrijden te doen. Dus onze inspanning die we geleverd hebben zal dus niet voor niets geweest zijn en de andere organisaties zullen er dus ook hun voordeel uit halen."

"Ook nog een woordje van dank naar onze jaarlijks vaste medewerkers zoals onze KP-verantwoordelijken en veiligheidschef op de proeven want ook zonder hun inzet zou het voor ons onmogelijk zijn om te organiseren, de vele technische posten en ook de logistieke posten, er zijn teveel medewerkers om op te noemen. Dus namens mezelf als veiligheidsverantwoordelijke en in naam van het bestuur van Rally Events vzw nogmaals van harte bedankt aan allen die mee geholpen hebben aan het wel slagen van onze wedstrijd."

"Ook de vele deelnemers die zich ingeschreven hebben mogen we niet vergeten want zonder hen zou er ook geen wedstrijd zijn; alleen jammer dat we er toch een 35-tal hebben moeten teleurstellen en op een wachtlijst hebben moeten plaatsen. Het is misschien ook voor deze deelnemers een goeie les geweest om in de toekomst wanner zij zich inschrijven voor een wedstrijd er voor te zorgen dat zij zich zo snel mogelijk in regel stellen volgens het wedstrijdreglement van de organisatie. Aan al de deelnemers die niet hebben kunnen meedoen onze excuses en ik zou zeggen: volgende keer beter en hopelijk zien we ook jullie terug want het is niet omdat jullie niet hebben kunnen meedoen door het te grote aantal inschrijvingen dat wij jullie daarom vergeten zijn. Dus voor alle deelnemers die zich hadden ingeschreven ook onze welgemeende dank. We mogen ook de burgemeesters, politiediensten, brandweer, medische en alle aanverwante diensten niet vergeten te bedanken want zonder hen zou het onmogelijk zijn om een wedstrijd te organiseren. Dus kort samengevat, een welgemeende bedanking aan iedereen die op een of andere manier zijn medewerking heeft verleend aan de ORC Canal Rally."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws