www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Rallye Claudy Desoil: Sťbastien Sturbois klopt Hubert Deferm
06.06.2011 - 19:19, jdh - foto bonte

Gisteren werd in de buurt van Erquelinnes de Claudy Desoil Rally gereden. Sťbastien Sturbois (Toyota Corolla WRC ex-Wevers) vocht een mooie strijd uit met Hubert Deferm (Subaru Impreza WRC S10), waarbij eerstgenoemde het uiteindelijk met 9" haalde. Rudy Bouvard werd al vroeg op achtervolgen aangewezen met de Toyota Corolla WRC van ASD maar werd toch nog derde op een dikke twee minuten van de winnaar. Vincent Vertommen (Lancer Evo 9) werd vierde voor Caren Burton (CitroŽn DS3 R3), die op zijn beurt de Clio's van Jehenson en Simar klopte.

De ASAF-wedstrijd mocht ook heel wat Vlamingen verwelkomen. Melissa Debackere kwam aan de start met de Peugeot 207 Super 2000 van NCRS als voorbereiding op Ieper. Ze finishte vierde maar werd niet opgenomen in het eindklassement. Philip Cracco (Peugeot 207 Super 2000) en Stefaan T'Joens (Subaru Impreza) werden negende en tiende in Divisie 4. Didier Duquesne (Toyota Celica GT4), Dirk Vermeulen (Ford Escort Cosworth) en Bjorn Adriaens (BMW E21) haalden het einde niet.

In Divisie 3-2-1 zegevierde Fred Deroubaix (Lancer Evo 8) voor Laurent Mottet (Lancer Evo 7) en Christophe Verstaen (Opel Astra).

  Foto's Frans Bonte

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws