www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Ypres: Kris Princen met Renault Mégane RS van Automeca
08.06.2011 - 19:46, jdh

Kris Princen schitterde afgelopen weekend opnieuw in Frankrijk door de Clio Trophy te winnen in de Rallye du Limousin. Princen eindigde er bovendien zesde algemeen met zijn Renault Clio R3. In Ieper mag Princen zich meten met oa. Cédric Cherain en Eric Mauffrey in een Renault Mégane RS.

"Tot vorig week-end was ik zeker dat we niet zouden starten in Ieper", aldus Kris op zijn website. "Maar deze mogelijkheid kon ik niet laten voorbijgaan. We zullen zoals gezegd starten met een Megane N4. Het is een Franse auto ingezet door het Automeca-team van Philippe Bugalski. Tot hiertoe heb ik nog geen meter met een Mégane gereden maar dit zou toch geen te grote problemen mogen opleveren. Er is een testsessie voorzien nog voor de shakedown en ik denk te mogen zeggen dat ik toch al wel enige ervaring heb met voorwielaandrijving."

Kris en co Bram Eelbode zullen uitkomen in de 'Renault Sport 2WD Cup' en zullen de strijd aangaan met de andere Méganes in deze cup. "Bedoeling is uiteraard om deze cup te winnen in Ieper al besef ik dat dit niet vanzelfsprekend zal zijn tegen piloten die al meer ervaring hebben met deze auto. Qua parkoerservaring zal ik echter geen gebrek hebben: als ik mij niet vergis wordt dit mijn 16de deelname aan deze Ieperse klassieker..."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws