www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Wervik: Bernd Casier: "Ritme opdoen en testwerk uitvoeren"
12.06.2011 - 13:50, persbericht

Na een pauze van ongeveer een half jaar staan Bernd Casier en Francis Caesemaeker volgende week aan de start van de Geko Rally van Wervik. Ze hebben gekozen om te starten met de Skoda Fabia S2000 Evo 2 en dit als voorbereiding op het evenement van het jaar, met name de Geko Ypres Rally.

"We hebben dit jaar gekozen om als test de Geko Rally van Wervik te rijden. Daar het reeds van de Rallye du Condroz geleden is dat we nog een wedstrijd gereden hebben, zullen we het ritme zeker kunnen gebruiken. En met vijf rondes van drie klassementsproeven zullen er tevens voldoende mogelijkheden zijn om het nodige testwerk uit te voeren", weet Bernd ons te vertellen. "Daar er een aantal WRC's aan de start staan, vrees ik dat het moeilijk zal zijn om onze prestatie van vorig jaar te herhalen."

Bernd en Francis behaalden vorig jaar de overwinning met de Skoda Octavia WRC. "We hebben opnieuw voor de Skoda Fabia gekozen, omdat we uit het verleden weten dat dit een zeer betrouwbare wagen is en we reeds een aantal afstellingen van deze wagen kennen. Ik kijk er alvast naar uit om zo snel mogelijk terug achter het stuur te kruipen. Hopelijk kunnen we regelmatig tijden draaien in de buurt van de WRC's."

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws