www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Ypres: Lacante-Hanssens mikken stiekem op podium in klasse 6
14.06.2011 - 23:14, jdh

Eťn van de vele vertrouwde deelnemers in Ieper is Benoit Lacante. De snelle Oostendenaar gaat opnieuw met een C2 R2 van start, maar dit keer met een Max-versie. "Er wordt beroep gedaan op een CitroŽn C2 R2 Max van Flo Racing. We hopen nog een goede test te kunnen afwerken zodat we de afstelling van de wagen kunnen aanpassen aan de typische Ieperse wegen.", zegt Benoit.

Een andere wijziging dit jaar is de co-piloot van dienst: Ward Hanssens maakt zijn terugkeer naast Benoit, nadat ze vroeger al enkele mooie resultaten behaalden.

Samen zullen ze het resultaat van vorig jaar trachten verbeteren. "Vorig jaar werd het beoogde doel probleemloos behaald met de gewone C2 R2, nl. eerste niet-Max worden aan de finish. Met enkele sterk bestuurde Fiesta's en een dertigtal klassegenoten was er aan strijd geen gebrek. We kwamen uiteindelijk over de finish als 25ste algemeen en 5de in de klasse. Dit jaar reikt onze ambitie zelfs nog iets verder, we hopen stiekem op een podium in de klasse 6, maar er is zeer zware tegenstand aan de start. Met kleppers als Boon, Demaerschalk, Heuninck, Vanneste, Duquesne, ... zullen we zeker niet moeten rekenen op een zondags ritje. Ons startnummer zal er onze strijd zeker niet makkelijker op maken. We kregen van de organisatie nummer 86 cadeau en starten daarmee een slordige 35 minuten na onze naaste concurenten. Er zit maar ťťn ding op, aanvallen vanaf de eerste meter en hopen dat we gespaard blijven van technische mankementen.", aldus Benoit Lacante.

Het team wordt aan pers en publiek voorgesteld op dinsdag 21 juni om 19u bij hoofdsponsor CitroŽn Vanhulle in Ieper. Mini Maxi Racing kan verder rekenen op de steun van goforphoto.com, Woodstoxx, Vloeren Vermaut Frederik, Truckcenter Diesel Bernard, TTE Houtbewerkingsmachines, Floracing, GL design, Degro Grondwerken Ieper, Pierre Lacante Sanitair en Tuinaanleg Vandaele uit Kuurne. Iedereen is tijdens de rally ook welkom in de MiniMaxi-lounge (achterkant schouwburg) waar in een aangename sfeer een foto-overzicht wordt getoond van 10 jaar MiniMaxiRacing, wat oude en recente beelden aangevuld met een drankje en een hapje. Meer info via op Facebook of www.minimaxiracing.be.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws