www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Ypres Historic: Tweede grote test voor Johan Van Keer
17.06.2011 - 19:40, persbericht

Op 24 en 25 juni neemt Bellinko Motorsport deel aan de Ypres Historic Rally. Het is, na de Boucles de Spa, de 2e grote test voor de Ford Escort MKII van het team. Johan en Brecht staan voor het eerst aan de start in Boezinge, maar hopen desalniettemin op een mooi resultaat.

Johan Van Keer: "Hoewel ik door de jaren de nodige ervaring heb opgebouwd in Ieper, moet ik zeggen dat het toch weer iets nieuws is. We staan hier dit jaar immers voor het eerst niet op de Leet, waar we onze vertrouwde stek hadden, maar op de service in Boezinge. Ik moet zeggen dat dat toch dag en nacht verschil is. Het is al een hele uitdaging om over de smalle en gladde wegen van de Westhoek te scheuren met een potente 4X4, maar met een oude achterwiel aangedreven wagen wordt het des te spannender. We hebben dan ook niets aan het toeval over gelaten en we hebben de afgelopen maand de wagen volledig gereviseerd. Bovendien werd de wagen nog wat aangepast , wat voor extra PKís zou moeten zorgen. Onze tests lieten alvast het beste verhopen."

Ik hoop met een mooi resultaat iets terug te doen voor onze sponsors die elk jaar weer hun steun toezeggen en het zo mogelijk maken om hier te zijn. Het zal vooral zaak zijn om in het begin niet te zot te doen en geleidelijk aan op te bouwen. Ik heb nog niet zo veel ervaring in deze wagen, mede door de kinderziektes die ons parten speelden in de afgelopen rallyís. Ons objectief is dan ook simpel. We willen de finish halen, een mooi resultaat neerzetten en onszelf en de toeschouwers amuseren. Dat laatste mag geen probleem zijn en als we ons amuseren rijden we meestal mooie tijden dus zal het van dat tikkeltje geluk afhangen. Hopelijk hebben we al onze tegenslagen opgebruikt in de afgelopen rallyís en kunnen we nu voluit gaan en ons vel zo uur mogelijk verkopen. Ik kijk er alvast naar uit en hoop dit nieuwe rally-avontuur met zo veel mogelijk fans te mogen delen.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws