www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Frederick Vandeloock met Focus van Luc Hugaerts in Tienen
20.06.2011 - 15:07, jdh - foto bonte

In 2008 kende het rallyteam van Luc Hugaerts en Sandra Buekers een zwaar ongeval tijdens de Condroz Rally. Sindsdien heeft Sandra een stapje opzijgezet en fungeert Frederick Vandeloock als co-piloot in het team. Vorig jaar reed Frederick de Short Rally van de Suikerstreek als piloot en ook dit jaar zal hij er opnieuw het stuur in handen nemen. Niet meer met een gehuurde wagen van bij Philcars maar wel met de Ford Focus van zijn vertrouwde piloot Luc Hugaerts.

"We hebben samen besproken om Frederick toch de kans te geven zijn leerproces verder te zetten en hem het stuur van onze Ford Focus in handen te geven. Luc blijft wel actief als piloot en afwisselend als co- piloot maar in de komende editie van de Short Rally van de Suikerstreek staat Frederick aan de start met de Ford Focus met Luc als co-piloot. Als dit alles vlot verloopt komt er zeker nog een vervolg als piloot voor Frederick in de Short Rally van Kasterlee. Wat de toekomst verder brengt weten we niet, afwachten en hopen op een goede afloop bij deze wissel van het stuur!", zo luidt het bij het team.

Frederick dankt hierbij Dakwerken Trekels Stefan, Spilstyns Motorsport, BK Gardens, Vaninthout Tuning, KMS en natuurlijk Rallyteam Hugaerts-Buekers Luc en Sandra. "Want het is doordat deze twee mensen mij de kans geven dat ik mijn droom kan waarmaken!", aldus Frederick.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws