www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Wervik: Bjorn Deruyter 32ste in eerste grote rally
20.06.2011 - 23:58, persbericht

Onze eerste echte rally begon voor ons in de gietende regen. Het was dan ook een eerste kennismaking hoe de Saxo reed op een nat wegdek. Het plan was om niet te snel van start te gaan. Op KP Geluwe verliep alles vlot, maar op KP Kruiseke werd er één keer gespind en één keer rechtdoor gegaan. KP Wervik werd voor ons geanuleerd.

Vanaf de tweede ronde werd het tempo wat opgedreven. Zo konden we ook beetje per beetje dichter komen in het klassement. Iedere ronde werden onze tijden sneller. Alles verliep vlot en zonder problemen. De laatste ronde was het plan om rustig het tempo te houden, maar na een kort telefoongesprek met de eigenaar van de auto (Renaat Bettens) werd beslist om toch nog een tandje bij te steken. We waren op alle 3 de KP's nog eens sneller en zo haalden we nog eens 7 wagens in. We finishten zo op een 32ste plaats algemeen wat voor ons een mooi resultaat was in de eerste grote rally dat we reden.

Hierbij wil ik ook nog eens het service team bedanken onder leiding van Danny Hauspie voor het vlotte werk. Tevens ook nog een woordje van dank aan de sponsors CS-Chemicals Oostnieuwkerke, Haarden Rommelaere Roeselare, Garage Ford Vandergucht Beselare, Velotour Harelbeke, Harley Motors Roeselare, Brico Ieper en Dakwerken Deruyter.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws