www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Ypres: Bernd Casier richt zich opnieuw op top-10
21.06.2011 - 23:45, persbericht

In Ieper zullen Bernd en Francis de strijd aangaan met zowel de Belgische als de IRC-toppers. Maar liefst 30 Super 2000-wagens staan aan de start. Ze rekenen hiervoor op de Skoda Fabia Super 2000 uit de stal van RGMI. Vorige week werd er nog wat ritme opgedaan in de Geko Rally van Wervik. Tevens werd er gewerkt aan de set-up van de auto.

“We hebben vorig weekend in Wervik een goede afstelling van de wagen uitgetest. We willen daarvoor alle mensen bedanken die ons uit de gracht hebben gehaald en die het ons daardoor mogelijk maakten om ons werk af te maken. Op het einde van de dag hadden we de tijden die we wilden bereiken”, weet Bernd te vertellen. “We zijn er ons van bewust dat het volgende week een moeilijke opdracht wordt om onze prestatie van vorig jaar te herhalen. Toen behaalden we een schitterende 4de plaats. We waren tevens de 1ste niet fabriekswagen. Dit jaar richten we ons opnieuw naar een plaats in de top-10. Waar we uiteindelijk zullen eindigen zullen de wedstrijdsituaties bepalen.”

“Op vrijdag zullen we een goede cocktail moeten vinden tussen snelheid en zekerheid. Zodoende dat we op zaterdag een gunstiger startpositie hebben en van daaruit zien we wel waar het eindigt”, aldus Bernd. Bernd en Francis gaan van start met het startnummer 17.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws